MEI 2020 | Leiderschapsprogramma IJsland

Het leiderschapsprogramma IJsland is een uniek programma speciaal voor leiders, ondernemers en senior executives. Het totale programma duurt 5 maanden, waaronder een 6-daagse expeditie naar IJsland. Het programma staat in het teken van het vergroten van jouw eigen kracht door persoonlijke belemmeringen te herkennen en verwijderen. De expeditie naar IJsland is een ultieme onderzoeks- en ontwikkelingsreis, waarbij je met een select gezelschap van gelijkgestemden je laat onderdompelen in de onmetelijke krachten van de ruige 'Arctic Nature'. Door het delen van persoonlijke verhalen en ervaringen ontstaat een sterke band met jouw reisgenoten; veelal het begin van een band voor het leven.

Tijdens dit leiderschapsprogramma ga jij onder begeleiding van een team op zoek naar jouw innerlijke kracht, om van daaruit jouw persoonlijk leiderschap te ontwikkelen. Hoe blijf jij jezelf als leider en ben je tegelijkertijd een inspirerend voorbeeld voor anderen?

Moeder natuur
Op de minder gebaande paden in ongerept IJsland, leer jij onbewuste gedragingen en patronen herkennen en doorbreken. De opgedane kennis en ervaring worden tijdens deze reis direct verankerd, zodat ze een onlosmakelijk deel worden van jouw werk- en privéactiviteiten, nu en in de toekomst. Binnen- en buitenelementen van moeder natuur worden onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Vragen over Expeditie Wesselman?

Neem direct contact met ons op! Wij helpen u graag persoonlijk verder. Bel nu